Ervaring

Benieuwd naar mijn CV? Neem hier een kijkje 🙂

Direct naar:

Werkervaring

Freelance schrijver

Jul. 2022 - Heden

Sinds 2022 ben ik actief als freelance tekstenschrijver. Dus ben jij op zoek naar een leuke freelance schrijver met veelzijdige skills, gevarieerde ervaring en een goede berg enthousiasme? Ik heb dat alles, plus een Nintendo Switch en een bord vegan koekjes, dus ik ben automatisch al een beetje leuker dan de rest! Alles wat gemaakt is van woorden kan ik voor je maken, van mediaproductie tot blogs tot copywriting en meer. Benieuwd? Lees hier meer!

Het logo van Human Factor TV

Redacteur "De Avondshow met Arjen Lubach"

Human Factor TV
Jan. 2022 - Heden

Als redacteur/researcher draag ik bij aan het tv-programma De Avondshow met Arjen Lubach. Mijn werkzaamheden bestaan o.a. uit het bedenken van en meedenken over ideeën voor onderwerpen en sketches, onderzoek doen, beeldmateriaal verzamelen, het schrijven van teksten voor het programma en verschillende andere redactionele werkzaamheden. De Avondshow met Arjen Lubach is te zien bij de VPRO op NPO 1 en op NPO Start.

Het logo van Fijn op Vakantie

Online Marketeer en Communicator

Fijn op Vakantie
Jul. 2020 - Dec. 2021

Bij Fijn op Vakantie hield ik mij in het marketingteam bezig met de promotie van Fijn op Vakantie zelf en van de verschillende vakantieparken waarmee zij samenwerken. Ik schreef en bouwde o.a. blogs, landingspagina's, omschrijvingen en pagina's voor vakantiehuizen en veel andere content op onze sites. Ook verleende ik ondersteuning aan onze partners bij de productie van verschillende andere middelen en onderhoud van de sites, en ik hield mij bezig met andere facetten van online aanwezigheid zoals linkbuilding en zichtbaarheid in zoekmachines.

Uitvoerend Marketeer en Communicator

Flean
Jul. 2020 - Dec. 2021

Ik ben tegelijk in dienst getreden bij Fijn op Vakantie en partnerorganisatie Flean. Hier maakte ik deel uit van het team Marketing en Communicatie. Mijn grootste focus lag op copywriting. Whitepapers, paginateksten, e-mails, blogs, cases en meer schreef ik voor onze site en daarbuiten. Hiernaast ondersteunde ik het marketingteam onder andere door mee te denken over de uitvoering van onze communicatie en via andere werkzaamheden op het gebied van communicatie, zoals marktonderzoek en linkbuilding.

Copywriter

Headlime
Sep. 2020 - Mar. 2021

Ik heb als copywriter gewerkt voor Headlime - een tool waarmee jij gemakkelijk headlines en andere copy kunt genereren die perfect aansluit bij jouw aanbod. Veel van de templates in de tool komen van mij, en ik heb ook bijgedragen aan de kennisbank en support. Ik heb aan Headlime gewerkt totdat het wisselde van eigenaar.

Conversie-optimalisatie (CRO) Specialist en Copywriter
ConvertWell
Feb. 2019 - Dec. 2019

Mijn werk bij Headlime begon bij ConvertWell, het originele moederbedrijf. Hier heb ik CRO analyses mogen doen voor verschillende interessante opdrachtgevers. Het gros van mijn werkzaamheden was voor Landingfolio. Hier heb ik van november 2018 tot december 2019 de rol van Content Manager vervuld. Naast content verzamelen voor de website heb ik onder andere blogs, e-mail funnels, tool reviews en meer geschreven.

Conversie-optimalisatie (CRO) Specialist

Gijs Wierda - CRO Specialist
Feb. 2019 - Aug. 2020

Stagiair Conversie-optimalisatie (CRO) Specialist
Sep. 2018 - Feb. 2019

Als junior CRO specialist heb ik CRO analyses uit mogen voeren voor een brede variatie aan websites en opdrachtgevers. Ik hield mij met name bezig met de analytische kant: het opsporen van verbeterpunten en deze rapporteren. Hiernaast heb ik als copywriter een brede variatie aan content mogen schrijven, van blogs tot e-mail funnels, CRO tips en meer.

Het logo van Milieudefensie

Afstudeerproject

Milieudefensie
Nov. 2019 - Mei 2020

Voor mijn opleiding Communication & Multimedia Design heb ik mijn afstudeerproject gedaan bij Milieudefensie. Tijdens dit project heb ik onderzoek gedaan en een prototype ontwikkeld voor een digitale oplossing waarmee mensen deel kunnen nemen aan demonstraties zonder fysiek aanwezig te hoeven zijn. Dit project is beoordeeld met een 7,8.

Direct naar:

Scholing

Opleiding

Communication & Multimedia Design

Bachelor of Science
Hanzehogeschool Groningen

Major: Multimedia Concepting & Design
2016-2020

NIMA A Marketing Plus

Minor
Hanzehogeschool Groningen

2019

Privacy Management

Minor, extra vakken: 'Recht & Privacy' en 'Jij & Privacy'
Hanzehogeschool Groningen

2020

Certificaten en kwalificaties

Het logo van NIMA

NIMA A Marketing

NIMA, Nederlands Instituut voor Marketing
Toegekend op mei 2019

Het logo van Scouting Regio Groningen

Kwalificatie Leidinggevende

Scouting Regio Groningen
Toegekend op maart 2018

Certificate of Advanced English (CAE)

University of Cambridge
Toegekend op jun. 2015

First Certificate of English (FCE)
University of Cambridge

Toegekend op jun. 2013

Het logo van Youthpass, met daaronder het logo van Nevo Parudimos

Youthpass - voor het Erasmus+ project "Europe in the Countryside"

Asociația Nevo Parudimos
Toegekend op dec. 2020

Het logo van de European Resuscitation Council

Diploma Reanimatie (BLS) en AED

ERC European Resuscitation Council
Toegekend op dec. 2020

Certificaat Verantwoord Alcohol Schenken

Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk
Toegekend op nov. 2021

Trainingen en cursussen

Kaderopleiding

PINK!
2019

Scout Out 2018

Trainingen: Creatief denken, Omgaan met lastige kinderen, Grootschalig pionieren
Scouting Regio Groningen

2018

Direct naar:

Vrijwilligerswerk

Gezondheid en Welzijn

HartslagNu

Burgerhulpverlener
Dec. 2020 - Heden

HartslagNu is het Nederlandse oproepsysteem voor reanimatie. Ik sta geregistreerd als burgerhulpverlener. Als er in mijn directe omgeving iemand reanimatie nodig heeft kan ik opgeroepen worden om te komen helpen.

Activisme

Extinction Rebellion

Klimaatactivist
Okt. 2022 - Heden


Sleepwet referendum

Zelfstandig actievoerder
Okt. 2017 - Mrt. 2018

Ik heb zelfstandig actie gevoerd tegen de Wet op de Inlichtingen- en Veiligheidsdienst 2017 (Wiv), beter bekend als de Sleepwet. Ik heb onder andere veel geflyerd namens Stichting de Kabel en Amnesty International, en deelgenomen aan de actie Landelijke Sleepwet Studie Take-Over als iniatiefnemer bij Groningse hogescholen en universiteiten.

Politiek

Het logo van de gemeente Groningen

Gemeente Groningen

Stembureaulid Tweede Kamerverkiezingen 2021
Mrt. 2021


PINK!

Beheerder Afdeling Noord-Nederland
Mei 2019 - Jul. 2020

Bestuurslid Financiën Afdeling Noord-Nederland
Mrt. 2019 - Jul. 2020

Bij de politieke jongerenorganisatie PINK! ben ik bijna anderhalf jaar bestuurslid bij de afdeling Noord-Nederland geweest. Mijn voornaamste taak was het beheren van sociale media en de website, en daarnaast deed ik de financiën. Verder voerde ik algemene bestuurstaken uit zoals het organiseren en runnen van activiteiten, het opzetten van politieke acties en het vertegenwoordigden van PINK! bij activiteiten en debatten met andere PJO's en organisaties.

Inmiddels ben ik geen lid meer van PINK! of van andere politieke partijen of pjo's. Al mijn huidige activiteiten zijn nadrukkelijk zonder specifieke politieke kleur.


Scouting

Scouting Fivelgroep Eemsmond Delfzijl

Teamleider Speltak Scouts
Jun. 2018 - Jul. 2020

Leiding Speltak Scouts
Jun. 2017 - Jul. 2020

Drie jaar lang ben ik leiding geweest van de speltak scouts (leeftijd 11-15 jaar). Elke zaterdag stond ik klaar voor een groep van ±25 enthousiaste scouts. Ik bedacht activiteiten en bereidde deze voor, en tijdens de opkomsten leidde en begeleidde ik de scouts. Natuurlijk wilden we de scouts elke zaterdag een leuke middag te bezorgen, maar we wilden hen ook helpen waardevolle vaardigheden zoals samenwerking en sociale vaardigheden te ontwikkelen. Uiteraard heb ik ook meerdere kampen georganiseerd.

Actief vrijwilliger
Sep. 2014 - Jul. 2020

Lid Activiteitencommissie
Jan. 2018 - Sep. 2018

Sinds mijn tiende ben ik al lid van deze scoutinggroep, en vanaf mijn vijftiende ben ik me actief gaan inzetten als vrijwilliger. Ik ben betrokken geweest bij vele activiteiten binnen en buiten scouting. Hierbij heb ik mij ingezet als organisator van activiteiten, fondsenwerver voor goede doelen, video- en mediaproducent, voor natuuronderhoud en als algemene ondersteuning bij activiteiten en op evenementen.

Vanuit de Fivelgroep heb ik bijgedragen aan Koningsdag, Dodenherdenking, verschillende kerstmarkten, natuurwerkdag, collecte voor Jantje Beton en meer. Ook heb ik bijgedragen aan het organiseren van vele kampen en activiteiten binnen de groep. Op dit moment maak ik de groepskrant en draag ik bij aan losse activiteiten als vrijwilliger, maar niet meer vanuit een vaste functie.

HIT Dwingeloo

Lid Mediateam, afdeling video
2017, 2018

HIT is een jaarlijks evenement waar scouts zichzelf op de proef kunnen stellen door deel te nemen aan uitdagende hikes en interessekampen. In 2017 en 2018 maakte ik bij HIT Dwingeloo deel uit van het mediateam. Hier heb ik elke dag bijgedragen aan het produceren van video's die de mensen thuis een kijkje op het evenement boden en voor de deelnemers toffe aftermovies waren.


Direct naar:

Ik ontmoet je graag!

Wil je ergens in samenwerken, of lijkt het je gewoon leuk om een keer kennis te maken? Voor aardige mensen staat mijn inbox altijd open 🙂
Stuur dus vooral een berichtje. Ik ontmoet je graag!

Jenny Rozema. Vind me ook op LinkedIn.

Ik gebruik met trots géén cookies op deze website, omdat onze privacy een belangrijk goed is dat online meer gerespecteerd moet worden.

Created with Mobirise website maker